Άγιος Νικόλαος Ξενοδοχεία

Τι μέρος!

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί την τουριστική και κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Αν και έχει μόνο 10,000 κατοίκους είναι η μεγαλύτερη πόλη του Λασιθίου και η μικρότερη στην Κρήτη. Η τουριστική ανάπτυξη της πόλης που ξεκίνησε πριν από σαράντα χρόνια περίπου σε συνδυασμό με την αναλλοίωτη στο χρόνο γραφικότητα της εγγυώνται άνετες και ξεκούραστες διακοπές.


Βρίσκεται στο μεγαλύτερο φυσικό κόλπο της, τον κόλπο του Μιραμπέλλου. Η καρδία της πόλης χτυπά γύρω από τη λίμνη Βουλισμένη για την οποία υπάρχουν πολλές εικασίες ότι είναι απύθμενη, ότι συνδέεται υπογείως με τη Σαντορίνη και στο γεγονός ότι φεύγοντας οι Γερμανοί μετά το πέρας του 2ου παγκοσμίου πολέμου έριξαν σε αυτή πολεμικό υλικό όπως πυρομαχικά, οχήματα κ.α.


Είναι ένας προορισμός που ενθουσιάζει τους επισκέπτες με την ηρεμία, την γαλήνη, και τη γραφικότητα του. 65 χιλ. από το Ηράκλειο είναι η Κρήτη με τις αρχαίες πόλεις, τις πολλές και πανέμορφες παραλίες, τις κοσμοπολίτικες περιοχές, τα όμορφα ξωκλήσια και τα εντυπωσιακά φαράγγια. Κάντε μια ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και βάλτε προορισμό τον Άγιο Νικόλαο για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές με φίλους ή την οικογένεια σας.

 

Απολάυστε τις διακοπές σας στην Κρήτη!

Go Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα  Κρήτη

 

Άγιος Νικόλαος Ξενοδοχεία Προσφορές