Ρέθυμνο Ξενοδοχεία

Μια μοναδική μικρή πόλη

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο είναι ένας τόπος που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά ..! Από την πρώτη κιόλας στιγμή κάνει τον επισκέπτη να νοιώθει οικειότητα και γαλήνη. Περιτριγυρισμένο από επιβλητικά βουνά και θάλασσα πρόκειται για το τρίτο σε πληθυσμό αστικό κέντρο της Κρήτη μετά το Ηράκλειο και τα Χανιά. Διακοσμημένο με αναγεννησιακά χρώματα και με την περίφημη Κρητική φιλοξενία είναι ένα μέρος μοναδικό, ευλογημένο από θεό και ανθρώπους που ξέρει να ζει, να αγαπά και να προσφέρει.


Κάντε μια ενοικίαση αυτοκινήτου και ανακαλύψτε ένα μέρος με φυσικό περιβάλλον σπάνιας ομορφιάς, ποικιλία διαδρομών στην ενδοχώρα και αμέτρητα χιλιόμετρα παραλίας. Ένας πολύ ενδιαφέρων τουριστικός προορισμός γραφικός και άριστα οργανωμένος που αποτελεί έναν παράδεισο για τον επισκέπτη που θέλει να περάσει ήρεμες διακοπές.


Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου διατηρεί ακόμα τον χαρακτήρα που διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της ενετοκρατίας, και της τουρκικής κατάκτησης. Τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια, οι παραδοσιακές ταβέρνες, τα μικρά μαγαζιά που πουλούν κάθε είδους εργόχειρο κάνουν τον περίπατο μια υπέροχη περιπλάνηση. Έχει κηρυχθεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο και παραδοσιακός οικισμός.


Οι κατακτητές λάτρεψαν το Ρέθυμνο τόσο ώστε του κληροδότησαν σπάνιας ομορφιάς μνημεία γεμάτα μαγεία και αίγλη. Το Φρούριο Φορτέτζα, δείγμα εξαίσιας αρχιτεκτονικής και μοναδικής επιβλητικότητας, το ενετικό λιμάνι να αποτελεί μια από τις ομορφότερες γωνιές της πόλης, η Λότζια, τα Τζαμιά, οι πολυάριθμες κρήνες και οι περίτεχνες πόρτες μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ονειρεμένες εποχές.

 

Ζείστε ονειρεμένες διακοπές στο Ρέθυμνο!

Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη

 

Ρέθυμνο Ξενοδοχεία Προσφορές