Λιμάνι Ηρακλείου

Ξεκινάμε απο εδω! Προορισμός το όνειρο!

Το λιμάνι του Ηρακλείου είναι η μεγαλύτερη θαλάσσια πύλη στην Κρήτη και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Χωρίζεται σε δύο μέρη, το νέο εμπορικό και το παλιό ενετικό λιμάνι..

Το εμπορικό λιμάνι χωρίζεται επίσης σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος λιμενίζονται τα πλοία των εγχώριων γραμμών και διάφορα κρουαζιερόπλοια, καθώς επίσης και μικρά εκδρομικά ταχύπλοα (κατά τη θερινή περίοδο). Το δεύτερο τμήμα του εμπορικού λιμένα είναι μόνο για φορτηγά και πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και γι αυτό η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Αυτά τα δύο μαζί με μια μικρή αποβάθρα για αλιευτικά και μικρά σκάφη, συμπληρώνουν τον εμπορικό λιμένα.

Το Ενετικό λιμάνι είναι ο τόπος που λιμενίζονται μικρά αλιευτικά σκάφη. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη μαρίνα με τα σκάφη αναψυχής, το Ενετικό λιμάνι προστατεύεται από το άγρυπνο βλέμμα του επιβλητικού φρουρίου Κούλες. Από τον Κουλέ ξεκινάει η προβλήτα που οι ντόπιοι απολαμβάνουν να περπατουν, ειδικά τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Ηράκλειο Λιμάνι

Είναι μια δημοφιλής επιλογή τα τελευταία χρόνια για τους επισκέπτες που έρχονται από τη Σαντορίνη ή άλλα νησιά του Αιγαίου και επιθυμούν να περάσουν λίγες μέρες στην Κρήτη. Αποφεύγοντας τις χρονοβόρες μεταφορές από τα τουριστικά λεωφορεία ή τις μακριές ουρές στα ταξί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να έχουν το δικό τους Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο στο Λιμάνι Ηρακλείου από το gorentacar.gr φθηνά, εύκολα και μηδενικό χρόνο αναμονής.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Λιμάνι Ηρακλείου

Το Sail & Drive Λιμάνι Ηρακλείου επιτρέπει στους επισκέπτες να ενοικιάσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν χωρίς επιπλέον κόστος, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης του πλοίου. Για να επιτύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, είναι απαραίτητο να μας δώσετε το όνομα της ναυτιλιακής εταιρείας ή του πλοίου με το οποίο έρχεστε. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας περιμένει κατά την άφιξη του πολίου για να κάνει την παράδοση, να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και να σας δώσει οδηγίες.

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο Λιμάνι είναι επίσης απλή. Εντός του λιμένα του Ηρακλείου υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης (επι πληρωμή). Δίπλα σε κάθενα απο αυτούς υπάρχει ενας Χώρος Στάθμευσης Μικρής Διαρκείας που μπορείτε να μπείτε δωρεάν. Η διαδικασία είναι απλή, ο επισκέπτης παραδίδει το αυτοκίνητο στον Χώρος Στάθμευσης Μικρής Διαρκείας όπου θα τον περιμένει εκπρόσωπος της εταιρείας μας για να κάνει την παραλαβή.

Λιμάνι Ηρακλέιου

Προστατεύεται από ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας με "μάτια" σε κάθε χώρο στάθμευσης. Σε συνδυασμό με τις συχνές περιπολίες της Λιμενικής Αστυνομίας η επιστροφή  αυτοκινήτου στις ζώνες στάθμευσης είναι απολύτως ασφαλής και δεν υπάρχει κίνδυνος για τους φιλοξενούμενους ακόμα και αν αφήσουν το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη από Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Ηράκλειο Λιμάνι..? 

Λιμάνι Ηρακλείου Προσφορές