Χανιά Αεροδρόμιο

Ξεκινήστε εδώ. Πήγαινε οπουδήποτε!

Το Αεροδρόμιο Χανίων είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Κρήτη. Βρίσκεται στην περιοχή Ακρωτήρι μόλις 12 χλμ από την πόλη των Χανίων. Η συνεχώς αυξανόμενη κίνηση σε πτήσεις charter στο Αεροδρόμιο Χανίων λόγω του χαμηλού κόστους που προσφέρουν διάφορες αεροπορικές εταιρείες το έκαναν προορισμό εξέχουσας σημασίας για την τουριστική βιομηχανία της Κρήτης.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων

Ειναι η εξυπνότερη λυση για όσους σκοπεύουν να εξερευνήσουν το νησί με το δικό τους Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο Χανιά Αεροδρόμιο και δεν αρκούνται στο να σπαταλάνε χρόνο και να ταλαιπωρούνται σε τουριστικά λεωφορεία, ταξι και αστικές μετακινήσεις.

Fly & Drive Αεροδρόμιο Χανίων

Επιτρέπει στους επισκέπτες να παραλλάβουν το προς Ενοικίαση Αυτοκίνητο στο Αεροδρόμιο Χανίων χωρίς επιπλέον κόστος, άσχετα με την ώρα άφιξης ή την καθυστέρηση. Για να επιτύχουμε αυτό είναι σημαντικό να μας παρέχουν τον αριθμό πτήσης κατά την άφιξη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασταυρώσουμε την ακριβή ώρα άφιξης της εκάστοτε πτήσης από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στα Χανιά. Ετσι γνωρίζουμε παντα την ωρα αφίξης της πτήσης σας και γι αυτό και δεν καθυστερούμε ποτέ..!

Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Χανιά Αεροδρόμιο

Η παραλαβή αυτοκινήτου στα Χανια είναι εύκολη. Εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας συναντήσει στην αιθουσα αφίξεων. Το μισθωτήριο συμβόλαιο γίνεται κατευθείαν και έπειτα όλοι μαζί οδηγουνται στο χώρο σταθμευσης. Εκτός από την τακτοποίηση των αποσκευών σας το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας δώσει κατευθυνσεις και συμβουλές.

Η επιστροφή του αυτοκινήτου είναι παρόμοια με την παραλαβή. Ο επισκέπτης επιστρέφει το αυτοκίνητο στον ενδεδειγμένο χώρο στάθμευσης Greece Air Parking όπου παραλαμβανεται απο το προσωπικό και έπειτα μεταφέρεται στον αεροσταθμό με το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης του πάρκινγκ. Η στάθμευση και η υπηρεσία μεταφοράς είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες μας.

Σημείωση: Το Greece Air Parking βρίσκεται 400 μέτρα απο τον αεροσταθμό στη δεξια πλευρα. Λειτουργεί 24 ωρες την ημέρα και το προσωπικό του είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει.

Συμβουλή: Σε όσους πελάτες μας ταξιδεύουν είτε με πολλες αποσκευές είτε με μικρά παιδιά συνιστούμε πρώτα να αφήσουν τις αποσκευές και την οικογένεια ή την παρέα τους μπροστα στις αναχωρήσεις όπου μπορούν να σταματήσουν για μερικά λεπτα και έπειτα να επιστρέψουν το αυτοκίνητο στον ενδεδειγμένο χώρο στάθμευσης.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τις διακοπές σου ειναι με μια Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανια Αεροδρόμιο  απο την gorentacar.gr!!!! 

Χανιά Αεροδρόμιο Προσφορές