Χανιά Ξενοδοχεία

Εκει που οι ιστορίες ξεκινούν

 Χανιά Ξενοδοχεία

Ο νομός Χανίων παρέχει στους επισκέπτες όλων των ειδών τις υπηρεσίες και δραστηριότητες ώστε να ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς. Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανία είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης στην Κρήτη.

Όλα τα χαρακτηριστικά της Ενετικής κατοχής έχουν παραμείνει αναλλοίωτα στην Ενετικό Λιμάνι Χανίων ως το σήμερα.

Τα Λευκά Όρη με το διάσημο εθνικό πάρκο καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του νομού .

Το φαράγγι της Σαμαριάς είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο στην Ελλάδα . Θα χρειαστείτε περίπου επτά ώρες για να το διασχίσετε, ωστόσο το πλούσιο τοπίο με τη σπάνια χλωρίδα και πανίδα θα σας συνεπάρει.

Πολλά άλλα μικρότερα φαράγγια καθώς και υπέροχα μονοπάτια κάνουν τα Χανιά δημοφιλή προορισμό για τους απανταχού φυσιολάτρες. Στην άκρη του νομού βρίσκεται το Ελαφονίση με την γαλάζια λιμνοθάλασσα και το αρχαίο Κεδροδάσος, μια παραλία με γαλάζια κρυστάλλινα νερά και άσπρη άμμο που σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους

Θα μοιάζει σαν να μην επισπευτήκατε ποτέ τα Χανιά εάν δεν δοκιμάσετε τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές που φτιάχνονται με τα αγνότερα υλικά που προσφέρει η φύση και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Απολαύστε το γεύμα σας με ένα ποτήρι από το θεϊκό βαθυκόκκινο Κρητικό κρασί ή μια παγωμένη ρακί, παραδοσιακό αποσταγμένο ποτό με λεπτό άρωμα από ώριμα σταφύλια.

Κάντε την κράτηση σας στα Χανιά

Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Χανιά 

Χανιά Ξενοδοχεία Προσφορές