Ηράκλειο Αεροδρόμιο

Νοικιάστε γρηγορότερα, εξοικονομήστε χρόνο

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι η πιο κοινή τοποθεσία παραλαβής αυτοκινήτου για όσους επισκέπτες επιθυμούν να έχουν Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο. Βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα απο το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και έχει άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και προς τις δυο κατευθυνσεις, Ανατολικά (Λασίθι, Αγιος Νικόλαος) και Δυτικά (Ρεθυμνο, Χανιά).

Αν έχετε κουραστεί να περιμένετε στην ουρά για τον γκισέ μιας πολυεθνικής, εάν εχετε βαρεθει το συνωστισμό στους σταθμούς Ταξι ή τις ατέλειωτες διαδρομές με τα τουριστικά λεωφορεία Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Ηρακλείου από την  Gorentacar.gr είναι η ιδανική λύση. Ο μηδενικός χρόνος αναμονής για εμάς είναι εγγύηση !!!

Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Πρόγραμμα Fly & Drive Ηράκλειο Αεροδρόμιο

Επιτρέπει στους επισκέπτες να παραλλάβουν το προς Ενοικίαση Αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου χωρίς επιπλέον κόστος, άσχετα με την ώρα άφιξης. Για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους διακεκριμένους επισκέπτες μας, είναι σημαντικό να μας παρέχουν τον αριθμό πτήσης τους κατά την άφιξη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασταυρώσουμε την ακριβή ώρα που προσγειώνεται η εκάστοτε πτήση από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας Ηρακλείου και έτσι δεν καθυστερούμε ποτέ..!

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ηράκλειο Αεροδρόμιο

Η παραλαβή του Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι εύκολη. Εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας περιμένει έξω από την αίθουσα των αφίξεων για να σας υποδείξει το προς ενοικίαση αυτοκίνητο να τακτοποιήσει τις αποσκευές σας και να σας δώσει κατευθύνσεις και συμβουλές. Το αυτοκίνητο θα είναι σταθμευμένο έναντι του αεροσταθμού μόλις λίγα μέτρα από την αίθουσα των αφίξεων πάντα πεντακάθαρο και έτοιμο προς ενοικίαση. 

Η επιστροφή του Ενοικιαζόμενο Αυτοκινήτο Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι επίσης εύκολη. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το Πάρκινγκ ΔΕΠΑΝΑΛ εναντι του αεροσταθμού. Το πάρκινγκ είναι μόλις 50 μετρα απο τον αεροσταθμό και λειτουργεί όλο το 24ώρο. Η είσοδος του πάρκινγκ είναι  απο τον μοναδικό κυκλικό κόμβο στην περιοχή. Η διαδικασία επιστροφής αυτοκινήτου είναι εύκολη και γρήγορη καθώς το μόνο που έχει να κάνει ο επισκέπτης είναι να μπεί στο πάρκινγκ από την κύρια είσοδο (απο της αυτόματες μπάρες εισόδου -εξόδου) να αφήσει το αυτοκίνητο σε όποια θέση επιθυμεί και να επιστρέψει τα κλειδια στον υπάλληλο του πάρκινγκ στην είσοδο. Η υπηρεσία στάθμευσης Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο Ηράκλειο Αεροδρόμιο παρέχετε δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες μας.

Συμβουλή: Σε όσους πελάτες μας ταξιδεύουν είτε με πολλες αποσκευές είτε με μικρά παιδιά συνιστούμε πρώτα να αφήσουν τις αποσκευές και την οικογένεια ή την παρέα τους στο χώρο μπροστά στις αναχωρήσεις όπου μπορούν να σταματήσουν για μερικά λεπτα και έπειτα να επιστρέψουν το αυτοκίνητο στον ενδεδειγμένο χώρο στάθμευσης.

Τι καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τις διακοπές σου απο ένα Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου!

Ηράκλειο Αεροδρόμιο Προσφορές