Το φυσικό περιβάλλον

Η φύση στα καλυτερά της!

Το φυσικό περιβάλλον

Η φύση έχει χαρίσει στο κρητικό τοπίο τα καλύτερά της δώρα. Μνημεία της φύσης στέκονται εδώ, σμιλευμένα στο χρόνο, εξιστορώντας γεγονότα αιώνων. Οι εναλλαγές του τοπίου εντυπωσιάζουν!
Το νησί αυτό έχει ευλογηθεί με μια εξαιρετική μίξη τοπίων την οποία συνθέτουν χιονισμένα βουνά, φαράγγια, σπήλαια, λόφους, κοιλάδες, πεδιάδες, αμέτρητα εσπεριδοειδή δέντρα και ελαιώνες, ποτάμια, λίμνες, φυσικούς και τεχνητούς λιμένες και πολλών χιλιόμετρών ακτές.
Γεμάτη από παραδοσιακά ορεινά χωριά, οι εξορμήσεις στο βουνό είναι μια μοναδική εμπειρία, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Τα βόρεια παράλια του νησιού χαρακτηρίζονται από μεγάλους κόλπους, πολλών χιλιομέτρων παραλίες και το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Σούδας, ενώ τα νότια παράλια του νησιού που βρίσκονται στο Λιβυκό Πέλαγος έχουν μικρότερες παραλίες και κολπάκια, σπηλιές και μικρά λιμανάκια.
Γη της αντιθέσεως και της ικανοποίησης, όπου η δυτική μεριά να περικλείεται από ελαιώνες και εσπεριδοειδή και να εναλλάσσεται με οροπέδια και η ανατολική μεριά με την τεράστια έκταση Φοινίκων. Εντυπωσιακή ομορφιά με φυσικά τοπία που προσφέρουν κίνητρο για ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο και να εξερευνήσετε το νησί και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του όσον αφορά τη τέχνη, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, το φυσικό περιβάλλον και τις παραδόσεις.

Go Rent a Car Προσφορές