Εναλλακτικός Τουρισμός

Ένας διαφορετικός τρόπος διακοπών

Εναλλακτικός Τουρισμός

Ο εναλλακτικός τουρισμός θέλει να κάνει τον καθένα να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, εξοικειώνοντάς τον με τις τοπικές αξίες, τα τοπία, τις γεύσεις, τα τραγούδια, το χορό, τη ζωγραφική, τη δημιουργία. Απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο διακοπών, ο οποίος συνδέεται με την προστασία της τοπικής κουλτούρας, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και με την αποφυγή της χρήσης υπηρεσιών οργανωμένου μαζικού τουρισμού.
Το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Κρήτης και ο τέλειος συνδυασμός βουνού και θάλασσας έχουν συμβάλλει στην δημιουργία υποδομών στο θαλάσσιο και αθλητικό τουρισμό. Τον ιπποτουρισμό, την πεζοπορία, την ορειβασία, την αναρρίχηση, το parapende, την ενοικίαση αυτοκινήτου Κρήτη, την ιστιοπλοΐα ενώ πραγματοποιούνται και διεθνούς εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις.
Ελεύθερες καταδύσεις σε εκπληκτικής ομορφιάς βυθούς προσφέρονται από ξενοδοχεία και ομίλους. Το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 Alpine, διατρέχει σχεδόν όλο τον ορεινό όγκο του νησιού, με διαδρομές που προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στους εραστές της φύσης και της πεζοπορίας.
Για τους πιο τολμηρούς, η αναρρίχηση σε πολλά μέρη του νησιού προσφέρει ανεπανάληπτες συγκινήσεις ενώ πρόκληση αποτελούν το ποδήλατο βουνού και ο ανεμοπτερισμός.
Γκολφ 18 οπών σε εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον 24 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου προσφέρει όλο τον χρόνο σε golfers και επισκέπτες απολαυστικό παιχνίδι και ξεκούραση.

Go Rent a Car Προσφορές