Γνωρίστε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Τι πρέπει να γνωρίζω για το Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά ώστε ο επισκέπτης να συνειδητοποιήσει ότι το Αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι μικρό, δυσλειτουργικό και βρώμικο. Ωστόσο, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου εξυπηρετεί περίπου 5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως από διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις. Με δύο λέξεις οι υπηρεσίες εδάφους ασχολούνται με περίπου 400 αεροπλάνα κάθε μέρα κατά την υψηλή περιόδο. Αυτό μας κάνει 3 λεπτά ανά αεροπλάνο !!!

Η καθυστέρηση των αποσκευών είναι συχνό φαινόμενο και πολλές φορές ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να πραλάβετε τις αποσκευές σας παρά την ίδια την πτήση. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν μόνο 4 ιμάντες παραλαβής αποσκευών και πολλά αεροπλάνα που περιμένουν. Παρά την καίρια θέση του και την εύκολη την πρόσβαση είτε από το κέντρο της πόλης (4 Χλμ) λιμάνι (3 Χλμ) αυτοκινητόδρομο (500 μέτρα) απαιτούνται σοβαρές αλλαγές για να γίνει ένα αξιοπρεπές σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο.

Η Go Rent a Car καταλαβαίνει όλα αυτά τα θέματα και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται με την εξυπηρέτηση ενός πελάτη τη φορά (χωρίς σειρά) και αν όλα τα στοιχεία είναι συμπληρωμένα κατά την κράτηση, όταν θα σας συναντήσουμε στο αεροδρόμιο θα έχουμε προετοιμάσει όλα τα χαρτιά. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης μας μπορεί να ξενινήσει το ταξίδι του με το Ενοικιζόμενα Αυτοκίνητο Αεροδρόμιο Ηρακλείου σε μόλις 3 λεπτά !!!

Go Rent a Car Προσφορές