Συστημα Διαχείρισης Στόλου

Η Ασφάλεια πάνω απ΄όλα!

Στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών μας όσον αφορά την ασφάλεια των επισκεπτών και των οχημάτων για αποφυγή περιπτώσεων κλοπής, υπεξαίρεσης και κακής χρήσης του στόλου αποφασίσαμε να εγκαταστήσουμε στα οχήματα μας σύστημα διαχείρισης στόλου εντοπισμού και τηλεμετρίας.

Το σύστημα θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και θα παρέχει δεδομένα όπως τη θέση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης, την κατάσταση διαφόρων συστημάτων του αυτοκινήτου, την ταχύτητα κίνησης κ.α

Δε σχετίζεται με τη χρήση προσωπικών δεδομένων, επειδή οι εγκατεστημένες συσκευές GPS στα οχήματα χρησιμοποιούνται για προστασία από κλοπή, εύρεση του οχήματος και τήρηση των όρων της σύμβασης ενοικίασης. Η καταγραφή δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο πελάτη, αλλά είναι συνεχής και δεν περιλαμβάνει εγγραφή εικόνας ή ήχου.

Αυτό θα μας βοηθήσει να προστατέψουμε τους πελάτες μας από την περίπτωση κλοπής του ενοικιαζόμενου αυτοκίνητου, την άμεση ανταπόκριση και σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος καθώς και να αποφύγουμε τις δυσάρεστες για όλους μας συνέπειες από κακή χρήση του στόλου, την παραβίαση των ορών ενοικίασης αλλά και την ανάλογη απόδοση ευθυνών.

Όπως αναφέρεται και στους ορούς ενοικίασης δεν επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων μας εκτός δρόμου. Στην περίπτωση αυτή παύουν να ισχύουν όλες οι ασφάλειες και ο μισθωτής είναι υπόλογος για το σύνολο της ζημίας (καταστροφή ελαστικών, ζημία στο αμάξωμα, ζημία στο κάτω μέρος του οχήματος) που τυχόν προκληθεί.

Το σύστημα λοιπόν θα μας ενημερώσει εφόσον ο μισθωτής εισέλθει σε περιοχή που δεν καλύπτει η ασφάλεια και εμείς μες τη σειρά μας θα ειδοποιήσουμε τον μισθωτή έτσι ώστε να διακόψει την πορεία του, για να τον προστατέψουμε από την πρόκληση υλικής και οικονομικής ζημίας. ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Go Rent a Car Προσφορές