Κορονοϊός - Μέτρα προστασίας

Μέτρα προστασίας

Λόγω της πρόσφατης πανδημικής κρίσης του Κορονοϊού (COVID-19), η εταιρεία μας, προκειμένου να προστατεύσει τους πελάτες, το προσωπικό και τους συνεργάτες της, αποφάσισε τα ακόλουθα μέτρα προφύλαξης.

Μέχρι το τέλος της κρίσης, όλοι οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων (καθίσματα, πόρτες, λαβές, τιμόνια, ταμπλό, κύριες κοσόλες, πορτ μπαγκαζ) θα αποστειρώνονται πριν παραδοθούν στους πελάτες.

Η απολύμανση και αποστείρωση θα πραγματοποιείται από εξειδικευμένη εταιρεία, λαμβάνοντας όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα θέλαμε επίσης να ελαχιστοποιήσουμε την φυσική επαφή, επομένως σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την Χωρίς Χαρτί ενοικίαση. Παρέχουμε επίσης ανέπαφες πληρωμές με κάρτα, εφόσον επιθυμείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας. Επιπλέον, δεν θα γίνονται παραδόσεις/ παραλαβές αυτοκινήτων στο γραφείο της εταιρείας, το οποίο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό μέχρι να τελειώσει η πανδημία. Τα αυτοκίνητα θα παραδίδονται στους πελάτες μετά από online ή τηλεφωνική κράτηση στο καθορισμένο μέρος.

Εύχομαι ό, τι καλύτερο για όλους!

Να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί!

Αργυράκης Μάνος - Ιδιοκτήτης / Διευθυντής

Go Rent a Car Προσφορές