Νήσος Χρυσή

Γαιδουρονήσι

Νήσος Χρυσή

Ότι και αν έχετε ακούσει, φανταστεί ή ονειρευτεί είναι λίγο για να περιγράψει την μαγεία και την ομορφιά της Χρυσής. Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα Νότια της Ιεράπετρας και η Ενοικίαση Αυτοκινήτου Κρήτη σε συνδυασμό με ένα ολιγόλεπτο ταξίδι με καραβάκι είναι ο μόνος τρόπος να επισκεφτείτε αυτό τον επίγειο παράδεισο.

Το Γαιδουρονήσι είναι το μικρότερο σε πληθυσμό νησί στον κόσμο με μοναδικό κάτοικο ένα 75χρονο, ένα εξωτικό παρθένο μέρος μόλις 14 χιλιόμετρα από την ακτή που σας περιμένει να ζήσετε μια ονειρεμένη εμπειρία.

Καλυμμένη με λεπτή χρυσή άμμο που καταλήγει σε γαλαζοπράσινα νερά και ένα δάσος από κέδρους πάνω στους αμμόλοφους να συνθέτουν αρμονικά το τοπίο. Το ψηλότερο σημείο βρίσκεται στο λόφο Κεφαλά με καταπληκτική θέα στο κέδρο δάσος, που είναι ίσως το τελευταίο που διατηρείτε στην Ευρώπη. Στα Δυτικά ο επισκέπτης μπορεί να δει το καλοδιατηρημένο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, την παλιά αλυκή και το φάρο.

Η νήσος Χρυσή προστατεύεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Natura 2000 και γι 'αυτό το κάπνισμα στη δασική περιοχή, η κατασκήνωση και η ρίψη απορριμμάτων απαγορεύονται.
Αφήστε πίσω τη συμβατική καθημερινή σας ρουτίνα ενοικίαση αυτοκινήτου και ελάτε στη Χρυσή. Μπείτε σε ένα κόσμο απόλυτης χαλάρωσης και ευδαιμονίας.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική πολύτιμη εμπειρία, παραδοθείτε στη μαγεία της και θα διαπιστώσετε ότι ο παράδεισος δεν είναι για τους λίγους!

Go Rent a Car Προσφορές