Άγιος Νικόλαος

Για ονειρεμένες δικοπές

Άγιος Νικόλαος

Ηράκλειο Αεροδρόμιο Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα ζήστε ονειρεμένες διακοπές στον Άγιο Νικόλαο. Ο Άγιος Νικόλαος βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη, 70χιλ από το Ηρακλείου και είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Η πόλη είναι χτισμένη γύρω από μια πανέμορφη λίμνη, η οποία συνδέεται με τη θάλασσα με μια μικρή διώρυγα. Χαλαρώστε σε μια από τις ταβέρνες και τις καφετέριες δίπλα στη λίμνη και θαυμάσετε το σκηνικό, ενώ οι ψαράδες εργάζονται πολύχρωμες βάρκες τους.

Η πόλη έχει μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και μια σύγχρονη μαρίνα που φιλοξενεί μέχρι 255 βάρκες και κότερα. Τα ψώνια στην πόλη είναι μια απόλαυση - μικρά μαγαζιά, βιοτεχνίες και καταστήματα με σουβενίρ συνυπάρχουν με σύγχρονα καταστήματα κοσμημάτων γνωστών σχεδιαστών. Καφετέριες, σνακ μπαρ, ταβέρνες και εστιατόρια αφθονούν σε κάθε γωνία του δρόμου.
Η πόλη διαθέτει ακόμη και δική της παραλία δίπλα στο κέντρο – την παραλία Κιτροπλατεία. Η αμμώδης παραλία είναι γεμάτη με καφετέριες και ταβέρνες. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες κοντινές παραλίες κατά μήκος του Κόλπου του Μιραμπέλλου.

Go Rent a Car Προσφορές