Αναζήτηση Αυτοκινήτων

:
:

GO Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη

Ηράκλειο Λιμάνι

Heraklion-Port
Το λιμάνι Ηρακλείου είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο λιμάνι στην Κρήτη. Ένας κόμβος εξέχουσας εθνικής σημασίας στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και χωρίζεται στο παλιό και το νέο λιμάνι.


Από το νέο λιμάνι Ηρακλείου μετακινούνται περίπου 2 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο σε δρομολόγια προς τον Πειραιά και τα νησιά του Αιγαίου. Εξυπηρετεί πλήθος από κρουαζιερόπλοια που έχουν σαν στάση την Κρήτη και είναι ο κύριος άξονας διακίνησης εμπορευμάτων στο νησί.

Στο νέο λιμάνι υπάρχει ο επιβατικός σταθμός που βρίσκονται τα εκδοτήρια των εισιτηρίων, αναψυκτήρια, καφετέριες, μαγαζιά με είδη δώρων, παραδοσιακά προϊόντα άλλα και γραφεία γενικού τουρισμού και ενοικίαση αυτοκινήτου. Παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε το Check-in ή Check-out για την πτήση σας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, να συνδεθείτε ασύρματα στο διαδίκτυο και να φυλάξετε προσωρινά τις αποσκευές σας.

Το ενετικό λιμάνι είναι ο χώρος που αράζουν τα μικρά ψαροκάικα, λίγο πιο πέρα βρίσκεται η μαρίνα με τα κότερα και τα σκάφη αναψυχής και στην άκρη του ενετικού λιμανιού βρίσκεται το επιβλητικό φρούριο Κούλες. Από εκεί ξεκινά ο λιμενοβραχίονας τον οποίο οι ντόπιοι λατρεύουν για τον περίπατο τους και ιδιαίτερα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Θα σας περιμένουμε στο Λιμάνι!

Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Λιμάνι Ηρακλείου