Αναζήτηση Αυτοκινήτων

:
:

Χερσόνησος

800px-Hersonissos night

Η Χερσόνησος βρίσκεται 26 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ηράκλειο, ανάμεσα στον Ανισαρά και τη Σταλίδα.
Η Χερσόνησος αναπτύχθηκε λόγω του τουρισμού και μέσα σε λίγες δεκαετίες εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο στην Κρήτη.

Χερσόνησος σημαίνει διασκέδαση και μαζικός τουρισμός, όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες, μια μοντέρνα πόλη με δεκάδες καταστήματα με τουριστικά είδη, γραφεία ενοικίαση αυτοκινήτου Κρήτη, ρούχα και κοσμήματα, εστιατόρια με κάθε λογής κουζίνα, καφετέριες, μπαράκια και κλαμπ για κάθε γούστο.

Χερσόνησος επίσης σημαίνει συνεδριακός τουρισμός στα μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, το μοναδικό γήπεδο γκολφ στην Κρήτη και all inclusive διακοπές για τουρίστες κάθε ηλικίας που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες τους για διασκέδαση μέσα στο ξενοδοχείο τους και σπάνια το εγκαταλείπουν για να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της Κρήτης.

Έχει ιδανική θέση στην Κρήτη για να ταξιδέψετε εύκολα σε ολόκληρο το νησί με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Ηράκλειο. Οσοι ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, στη Χερσόνησο θα βρουν πολλούς τρόπους για να τα κάνουν χαρούμενα περνώντας μια μέρα στα 2 waterpark της Χερσονήσου, με μια επίσκεψη στο ενυδρείο της Χερσονήσου ή στο μεγάλο ενυδρείο "Θαλασσόκοσμος" στις Γούρνες, κάνοντας μια βόλτα με το "χαρούμενο τρενάκι" (happy train) ή αφήνοντας τα να διασκεδάσουν στους παιδότοπους που διαθέτουν αρκετά εστιατόρια.
800px-Panorama of the Port of Hersonisos

Επίσης 1-2 χιλιόμετρα πιο νότια βρίσκονται τα παραδοσιακά χωριά Κουτουλουφάρι, Πισκοπιανό και Ανω Χερσόνησος για όσους θέλουν να μείνουν κάπου πιο ήσυχα χωρίς να χάσουν όσα προσφέρει η παραλιακή Χερσόνησος.