Αναζήτηση Αυτοκινήτων

:
:

GO Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη

Ηράκλειο Αεροδρόμιο

 Heraklion-airport

Το Αεροδρόμιο Ηρακλείου (Διεθνής Αερολιμένας Ηράκλειου Νίκος Καζαντζάκης) είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Κρήτη και το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Πήρε το όνομα του από το διάσημο Κρητικό συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη και λειτουργεί από το 1937. Μαζί με το Αεροδρόμιο Χανιών αποτελούν τις κύριες πύλες εισόδου στο νησί.


Heraklion airportΑπέχει 5 μόνο χιλιόμετρα Ανατολικά από την πόλη του Ηρακλείου στην περιοχή στης Αλικαρνασσού. Είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα όσον αφορά Charter Flights (ναυλωμένες πτήσεις) εξυπηρετώντας περίπου 5 εκατομμύρια επιβάτες εθνικών και διεθνών πτήσεων ετησίως.


Travel Value, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, χώροι στάθμευσης, είναι κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που έχουν στη διάθεση τους οι επιβάτες.


Η μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο Ηρακλείου μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, ταξί ή με την ενοικίαση αυτοκινήτου σε κάποιο από τα πολλά γραφεία που υπάρχουν εντός και εκτός του αερολιμένα.

Θα σας περιμένουμε στο Αεροδρόμιο!

Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αεροδρόμιο Ηρακλείου