Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση πολιτικής απορρήτου - Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη

Όνομα και διεύθυνση:
Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Οδός 1770 αρ.34
71202 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. επικοινωνίας: +30 2810 300865
Fax: +30 2810 300866
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έδρα εταιρείας:
Οδός 1770 αρ.34
71202 Ηράκλειο Κρήτης
Ιδιοκτήτης ιστοσελίδας: Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Rent a Car Crete
Δημιουργικό: Web Experience


Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Για την αποτελεσματική επίτευξη ορισμένων υπηρεσιών είναι απαραίτητο οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας να δίνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζονται «προσωπικού χαρακτήρα».
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν 2472/1997, Ν 2779/99, ΠΔ 207/1998, ΠΔ 79/2000 και άρθρο 8 Ν 2819/2000), τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (οδ. 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)

Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που της εμπιστεύονται (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και τις αρμόδιες αρχές).

Σημείωση: Η υποβολή προσωπικών δεδομένων από χρήστες κάτω των 18 ετών, δεν είναι επιτρεπτή.

Έλεγχος προϋποθέσεων χρήσης των Προσωπικών Δεδομένων
Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένο μέλος. Όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή την διαγραφή των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν μέσω της σελίδας επικοινωνίας. Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαγραφούν οι πληροφορίες αυτές από τα αρχεία της.
Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη δεν είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί και να ελέγχει τα στοιχεία που καταχωρούνται από τους χρήστες και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά.

Γενικές Διατάξεις
Η χρήση της ιστοσελίδας σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων. Ο χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου.

  • Το κλίμα της Κρήτης

    Το κλίμα της Κρήτης

    H Κρήτη διαθέτει το καλύτερο κλίμα στον κόσμο, με σχεδόν 300 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο είναι το πιο ηλιόλουστο νησί
    Read More
  • Η Κρητική Διατροφή

    Η Κρητική Διατροφή

    Η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως γνωστή, έχει τις ρίζες της στην Μινωική Κρήτη και αποτελεί σημαντικό στοιχείο της πολιτισμικής κληρονομιάς
    Read More
  • Κρητικές Παραλίες

    Κρητικές Παραλίες

    Η ακτογραμμή της Κρήτης έχει μήκος 1.046 χιλιόμετρα, με περιοχές που είναι πλήρως οργανωμένες και δημοφιλείς, αλλά και περιοχές απομονωμένες,
    Read More
  • Το φυσικό περιβάλλον

    Το φυσικό περιβάλλον

    Η φύση έχει χαρίσει στο κρητικό τοπίο τα καλύτερά της δώρα. Μνημεία της φύσης στέκονται εδώ, σμιλευμένα στο χρόνο, εξιστορώντας
    Read More
  • Η Κρητική Φιλοξενία

    Η Κρητική Φιλοξενία

    Οι Κρητικοί διακρίνονται για τη φιλοξενία τους και ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στους ξένους. Σας κάνουν να νιώθετε αμέσως ευπρόσδεκτοι,
    Read More
  • Ξενοδοχεία & Θέρετρα

    Ξενοδοχεία & Θέρετρα

    Η Κρήτη είναι ένας από τους πλέον δημοφιλής Ελληνικούς προορισμούς διακοπών. Η σημερινή τουριστική υποδομή στην Κρήτη ικανοποιεί το σύνολο
    Read More
  • Αρχαιότητες

    Αρχαιότητες

    Η Κρήτη απομονωμένη στο νότιο άκρο του ελληνισμού, στο σταυροδρόμι των τριών ηπείρων, δημιούργησε και διατήρησε μεγάλη τοπική πολιτιστική παράδοση,
    Read More
  • Εναλλακτικός Τουρισμός

    Εναλλακτικός Τουρισμός

    Ο εναλλακτικός τουρισμός θέλει να κάνει τον καθένα να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, εξοικειώνοντάς τον με τις τοπικές αξίες,
    Read More
  • Εσωτερικές μετακινήσεις

    Εσωτερικές μετακινήσεις

    Λένε συχνά ότι δεν πρόκειται απλά για ένα νησί αλλά για μία ολόκληρη ήπειρο! Και πως να διαφωνήσεις άλλωστε, όταν
    Read More