Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση πολιτικής απορρήτου - Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη

Όνομα και διεύθυνση:
Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Οδός 1770 αρ.34
71202 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. επικοινωνίας: +30 2810 300865
Fax: +30 2810 300866
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έδρα εταιρείας:
Οδός 1770 αρ.34
71202 Ηράκλειο Κρήτης
Ιδιοκτήτης ιστοσελίδας: Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Rent a Car Crete
Δημιουργικό: Web Experience


Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Για την αποτελεσματική επίτευξη ορισμένων υπηρεσιών είναι απαραίτητο οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας να δίνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζονται «προσωπικού χαρακτήρα».
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν 2472/1997, Ν 2779/99, ΠΔ 207/1998, ΠΔ 79/2000 και άρθρο 8 Ν 2819/2000), τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (οδ. 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)

Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που της εμπιστεύονται (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και τις αρμόδιες αρχές).

Σημείωση: Η υποβολή προσωπικών δεδομένων από χρήστες κάτω των 18 ετών, δεν είναι επιτρεπτή.

Έλεγχος προϋποθέσεων χρήσης των Προσωπικών Δεδομένων
Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένο μέλος. Όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή την διαγραφή των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν μέσω της σελίδας επικοινωνίας. Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαγραφούν οι πληροφορίες αυτές από τα αρχεία της.
Η Αργυράκης Εμμανουήλ – Go Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη δεν είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί και να ελέγχει τα στοιχεία που καταχωρούνται από τους χρήστες και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά.

Γενικές Διατάξεις
Η χρήση της ιστοσελίδας σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων. Ο χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου.

  • Το παλάτι της Κνωσού

    Το παλάτι της Κνωσού

    Η Κρήτη είναι το κέντρο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού από το 7000 π.Χ, με το Μινωικό πολιτισμό να δεσπόζει από το
    Read More
  • Το φαράγγι της Σαμαρίας

    Το φαράγγι της Σαμαρίας

    Το φαράγγι της Σαμαριάς είναι μια διαδρομή 16χιλ στη Νοτιοδυτική Κρήτη στο νομό Χανιών. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην
    Read More
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

    Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

    Ηράκλειο Ενοικίαση Αυτοκινήτου, και επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου στο κέντρο της πόλης στην οδό Ξανθουλίδου.Τα εκθέματα του καλύπτουν ένα
    Read More
  • Το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων & η παλιά πόλη

    Το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων & η παλιά πόλη

    Τα Χανιά βρίσκονται Βορειοδυτικά της Κρήτης 170χιλ από την πρωτεύουσα Ηράκλειο. Με κύριο πόλο έλξης το πανέμορφο Ενετικό λιμάνι προσελκύουν
    Read More
  • Λίμνη Κουρνά, Αργυρούπολη & Αρχαία Λάππα

    Λίμνη Κουρνά, Αργυρούπολη & Αρχαία Λάππα

    Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Χανιά Αεροδρόμιο Και κάντε μια βόλτα στην λίμνη Κουρνά. Η λίμνη Κουρνά είναι η μοναδική φυσική λίμνη γλυκού
    Read More
  • Οροπέδιο Λασιθίου & Δικταίο Άντρο

    Οροπέδιο Λασιθίου & Δικταίο Άντρο

    Ενοικίαση Αυτοκινήτου Λιμάνι Ηρακλείου Και περάστε μια μέρα στο Οροπέδιο Λασιθίου. Το Οροπέδιο Λασιθίου είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα στην Κρήτη,
    Read More
  • Ανώγεια & Σπήλαιο Ζωνιανών

    Ανώγεια & Σπήλαιο Ζωνιανών

    Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Αερδρόμιο Ηρακλείου Για μια εκδρομή στα Ανώγεια και το σπήλαιο Ζωνιανών. Το ορεινό χωριό Ανώγεια βρίσκεται σε υψόμετρο
    Read More
  • Άγιος Νικόλαος

    Άγιος Νικόλαος

    Ηράκλειο Αεροδρόμιο Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Και ζήστε ονειρεμένες διακοπές στον Άγιο Νικόλαο. Ο Άγιος Νικόλαος βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη, 70χιλ από
    Read More
  • Ελούντα & Σπιναλόγκα

    Ελούντα & Σπιναλόγκα

    10 μόλις χιλ από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται ο κόλπος της Ελούντας. Γνωστός για τα πολυτελή ξενοδοχεία είναι το μέρος
    Read More
  • Λουτρό

    Λουτρό

    Κρήτη Ενοικίαση Αυτοκινήτου, Για αξέχαστες διακοπές στο Λουτρό. Το μικρό γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Λουτρό βρίσκεται στη Νοτιοδυτική Κρήτη, ανάμεσα στη
    Read More